Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @billbarberis

Gelukkig heeft de knappe Bill Barberis ook voor zijn fans een (iets langer) briefje achtergelaten!

NOOO: Toon uit ‘Thuis’ heeft zojuist voorgoed ons televisiescherm verlaten

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
We wisten al een tijdje dat we 'onzen' Toon zouden moeten afgeven, maar toch was zijn vertrek uit 'Thuis' van vanavond een grote schok. Een leeg appartement en een briefje… Really?

Het leven is niet eerlijk. We begonnen vanavond onze televisieavond nietsvermoedend met vaste waarde 'Thuis'. Bill 'Toon' Barberis is al meer dan drie jaar onze vaste 'Thuis'-crush… tot nu. Bill werd ons hardhandig ontnomen, en dat net nu we hem zijn verkrachtingspoging van dokter Judith vergeven hadden.

 

Een briefje en verder niets

 

Toon leek zich eindelijk over de transseksualiteit van Kaat gezet te hebben en na het akkefietje met dokter Judith min of meer verwerkt te hebben, besloot hij om zijn relatie met Kaat een kans te geven. Dat geloofde gans Vlaanderen althans…

Wanneer Kaat Toons appartement binnenkomt, is er geen meubel meer te bespeuren, laat staan een Toon. Een kattebelletje liet de attente Toon wel achter: 'Kaat, ik verdien u niet. Kus, Toon'. Wij hopen stiekem dat hij hier over enkele minuten gepakt en gezakt voor onze deur staat. Want ons verdien je wél allerliefste Toon!

 

Ook voor zijn fans liet Toon een (iets langer) briefje achter:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '