Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Netflix

En we hoeven niet lang te wachten tot ze op Netflix staat!

Nieuwe Netflixserie ‘Insatiable’ wordt jouw grootste verslaving

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Heb je nood aan wat nieuw badass kijkvoer? Goed nieuws, want op 10 augustus komt Netflix met een gloednieuwe serie. ‘Insatiable‘ wordt jouw volgende verslaving. Ready, set, bingewatch!


Augustus is onze favoriete maand, want dan komen er heel wat nieuwe films en series naar Netflix. De show ‘Insatiable‘, met Debby Ryan in de hoofdrol, is er daar bijvoorbeeld een van.

Wraak


De serie vertelt het verhaal van tiener Patty, die gepest wordt om haar gewicht. Op een dag krijgt ze een vuist in haar gezicht, waardoor ze de hele zomer moet herstellen van een ontwrichte kaak. Door het genezingsproces verliest ze tal van kilo’s en keert ze als nieuw meisje terug naar school. Ze is slank en kan ineens bij elk groepje horen dat ze maar wil. Maar Patty kiest voor wraak op haar pesters in plaats van populariteit. En dat doet ze door deel te nemen aan schoonheidswedstrijden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De trailer bevat een dosis donkere humor. We zijn benieuwd hoe dat verhaal zich zal ontwikkelen. Het eerste seizoen staat vanaf 10 augustus volledig op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '