Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Adam Griffith via Unsplash

Onze favoriete functie komt er nu ook voor je huisdier!

Dierenliefhebbers, opgelet: de nieuwe iPhone komt met een pet portrait mode

Gisteren hebben ze bij Apple hun nieuwe iPhone voorgesteld. Zoals elk jaar hebben de toestellen een betere batterij, een verbeterde camera en nog een reeks andere technologische hoogstandjes. Alleen is er dit jaar een nieuwe functie die onze aandacht getrokken heeft. De iPhone 11 heeft namelijk een pet portrait mode waardoor je nog mooiere foto’s van jouw huisdier kan maken. Wij beginnen alvast te sparen!


In september stellen ze bij Apple traditiegetrouw hun nieuwigheden voor. Gisteren was het eindelijk zover en hebben ze bij het bedrijf alle nieuwe lanceringen voorgesteld. Zo kunnen we binnenkort de iPhone 11, iPhone 11 Pro, en de iPhone 11 Pro Max verwachten.

Pet portrait mode


Tijdens de presentatie licht Apple ook steeds alle verbeteringen en innovaties toe. Een opvallende nieuwe functie die ons is bijgebleven, is de pet portrait mode. De portretfunctie is sowieso al een van onze favorieten, maar binnenkort kunnen we hem dus ook voor onze huisdieren gebruiken. Ideaal voor wie een Instagramaccount heeft opgericht voor zijn of haar dier, of voor wie verslaafd is aan foto’s nemen van zijn hond, kat of konijn.

Nu is de pet portrait mode uiteraard niet de enige vernieuwing. Alle toestellen hebben een nieuwe chip waardoor ze een stuk sneller in gebruik zijn. Verder kreeg de camera aan de voorkant een serieuze upgrade. Deze gaat van 7 megapixels naar 12 megapixels. Ook krijg je bij aankoop een krachtigere oplader en zijn de smartphones ook minder fragiel geworden. Je hoeft hem uiteraard niet van de trap naar beneden laten vallen, maar de hardware zou iets meer stootvast zijn en de nieuwe iPhone kan ook beter tegen water dan zijn voorganger.

Je kan de nieuwe iPhone bestellen vanaf 13 september. Voor de iPhone 11 Pro ben je 1.159 euro kwijt. De iPhone 11 Pro Max kost je 1.259 euro.
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '