Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Die film is 16+ gelabeld.

Deze Netflixfilm werd samen met ‘The Kissing Booth’ en ‘To All The Boys’ het vaakst herbekeken dit jaar

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Op Netflix zijn er drie films die het afgelopen jaar het meeste werden herbekeken, waaronder twee romantische toppers die jij sowieso ook hebt gezien. Ja hoor, we hebben het over ‘The Kissing Booth’ en ‘To All The Boys I’ve Loved Before’! Daarnaast is er een derde, iets andere Netflix Original die in het lijstje thuishoort.


Vanaf de seconde dat er een trailer was voor zowel ‘The Kissing Booth‘ en ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘, was iedereen over the top enthousiast (inclusief wij!). Wanneer de twee romantische films eindelijk op Netflix kwamen te staan, werden onze verwachtingen gelukkig meer dan ingelost. Het is dus niet verrassend dat de twee romantische het meest van al herbekeken werden in 2018. Meer nog, bijna 50 % van de kijkers heeft ze opnieuw gezien.

‘Roxanne Roxanne’


Daarnaast is er nog een derde Netflix Original die in het lijstje thuishoort, namelijk ‘Roxanne Roxanne‘. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het gaat over tienerrapper Roxanne Shanté die opgroeide in de jaren 80 in de ruige buurt van New York en geschiedenis schreef met ‘Roxanne’s Revenge‘.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

16+


‘Roxanne Roxanne’ is iets helemaal anders dan de twee andere titels. De film is dan ook 16+ gelabeld. Natuurlijk moet het verhaal wel mooi zijn, als het in een lijst staat van meest herbekeken Netflix Originals. Wij hebben hem persoonlijk nog niet gezien, maar we maken er vanavond werk van!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '