https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En je kan 'm gratis downloaden!

MUST TRY: Nafi Thiam stelt samen met Alpro ontbijtgids (mét recepten) samen

Alpro strikte Wereldatlete van het Jaar en powervrouw Nafi Thiam als nieuwe ambassadrice. En Nafi bracht als trouwe #Alpronista meteen een gratis ontbijtgids met superlekkere receptjes uit.


Olympisch atlete én Wereldatlete van het Jaar Nafi Thiam (23) kiest resoluut voor samenwerkingen met merken waar ze van nature fan van is. Omdat voor Nafi voeding enerzijds lekker moet zijn en anderzijds ook bepaalde voedingsstoffen moet aanleveren, is een samenwerking met Alpro de perfecte match. Alpro beantwoordt aan de voedingsrichtlijnen, dankzij de hoogwaardige kwaliteit van sojaproteïnen in sojabonen, de goede balans in vetten, vitamines en mineralen.

Alpro koos Nafi als gloednieuwe ambassadrice, en daar heeft het merk heel wat goede redenen voor, aldus Alpro-country director Steve Gelders: ‘We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte Alpro ambassador. Authenticiteit speelt een belangrijke rol in die keuze. Toen we Nafi leerden kennen, voelden we meteen een klik met Alpro. Het spreekt voor zich dat een ambassador de waarden van Alpro moet uitdragen. Nafi is op een gezonde manier bewust met voeding bezig, zonder compromissen te sluiten op vlak van smaak. Dat is exact waar Alpro voor staat. Ze is bovendien een van die charismatische uitzonderingen waar het hele plaatje klopt. Een sportieve, stijlvolle persoonlijkheid die graag lekker én gezond eet.’

Gratis ontbijtgids


Nafi vloog er als gloednieuwe ambassadrice van Alpro meteen in en stelde samen met het merk een ontbijtgids samen. De ontbijtreceptjes werden speciaal ontwikkeld op maat van verschillende persoonlijkheden. Ben jij een snoozer, een actieveling, bezorgde mama, liefhebbend lief of creatieve geest? Voor elk ontbijttype werden een vijftal verschillende ontbijtreceptjes uitgewerkt. Ontbijtadvies van een olympisch atlete? Dat slaan wij niet af! Download de ontbijtgids hier. Helemaal gratis en voor niets!

Nog meer lekkers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten