Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Het is wel zijn eerste kind met zijn huidige vriendin.

Mel Gibson (61) is voor de negende keer vader geworden

Proficiat! Mel Gibson (61) en zijn vriendin Rosalind Ross (26) hebben hun eerste kind samen. Een kleine jongen, meldt een woordvoerder van de 'Braveheart'-ster aan US Weekly.

Lars Gerard Gibson, zo heet de jongste telg van de familie. Hij is het negende kind van Mel Gibson. De acteur heeft ook een dochter en zes zonen met zijn eerste vrouw, Robyn Denise Moore, die hij kort na het filmen van 'Mad Max' had leren kennen.

 

Daarna leerde Gibson Oksana Grigoviera (46) kennen, een Russische singer-songwriter en pianiste. Met haar had hij één dochter, al is ons vooral hun dramatische break-up bijgebleven. Grigoviera beschuldigde Gibson van partnergeweld en vroeg een contactverbod aan, zodat Mel geen contact meer zou hebben met haar of hun dochter.

 

Gedeelde voogdij

Uit het onderzoek naar partnergeweld is niets gekomen, en zowel Gibson als zijn eerste vrouw Moore hebben zijn onschuld steeds volgehouden. In 2011 gaf de rechter Gibson en Grigoviera gedeelde voogdij over hun dochter.

 

Rosalind Ross is dus de derde vrouw die een kind heeft met Gibson. Rosalind is een voormalig voltigeur – een beoefenaar van de acrobatische paardensport – en schrijfster. De twee zijn samen sinds 2014.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '