Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En ze ziet er stralend uit.

ZIEN: Meghan Markle verschijnt voor het eerst op het balkon tijdens haar ‘Trooping The Colour’-debuut

Veel tijd om te recupereren van hun honeymoon hebben ze niet, Harry en Meghan. Vandaag stond er met de ‘Trooping The Colour’-ceremonie een belangrijk debuut op het programma voor Meghan Markle. Tijdens deze viering van de 92ste verjaardag van The Queen is Meghan voor de eerste keer op het balkon van Buckingham Palace verschenen om het publiek te groeten.


Zonet verscheen de voltallige royal family op het balkon van Buckingham Palace als afsluiter van de ‘Trooping The Colour’-ceremonie. Ze bekeken er naar traditie de overvlucht van de militaire luchtmacht en begroetten er het publiek. Voor Meghan Markle was het de eerste keer dat ze aan de zijde van haar kersverse echtgenoot op het balkon mocht verschijnen.

Blote schouders


Net zoals op haar grote huwelijksdag, drie weken geleden, koos Meghan vandaag opnieuw voor een off-the-shoulder jurk. Deze keer droeg ze een zachtroze exemplaar met korte mouwen, een ontwerp van Carolina Herrera. Ze draagt daarop een hoed van ontwerper Philip Treacy, die ze ook al droeg tijdens de viering van de 70ste verjaardag van prins Charles. Het is daarmee meteen ook de eerste keer dat de Duchess of Sussex tweemaal met eenzelfde stuk uit haar garderobe gespot wordt.

Traditionele koetsrit


Naar traditie vond voor de verschijning van de voltallige familie op het balkon eerst een koetsrit plaats. Prins Harry en Meghan reden samen in een koets, Kate Middleton en Camilla, Duchess of Cambridge, deelden een andere koets en The Queen reed alleen in haar eigen koets. Prins William en Prins Charles gingen te paard omdat zij beide deel uitmaken van ‘The Household Division’, een elitedeel van de militaire eenheid.

Prins George (4) en Prinses Charlotte (3) zijn nog te jong voor de koetsrit, maar ze mochten wel samen met de rest van de familie het publiek begroeten vanop het balkon.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '