Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© play5

Ze is momenteel op familievakantie in Curaçao.

Maxime Meiland (25) showt babybuik op Instagram

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De Meilandjes vertoeven momenteel op Curaçao. Voor Maxime Meiland (25) is het hoogstwaarschijnlijk de laatste vakantie voor haar bevalling. De Nederlandse is namelijk zwanger van haar tweede kindje en poseert trots met haar bolle babybuik op Instagram.


Maxime Meiland en haar vriend Leroy kochten onlangs een nieuw stulpje in Noordwijk. Het is geen chateau zoals in Frankrijk, maar de rondleiding die ze op Instagram gaf in haar villa toonde wel dat ze niet moeten inboeten aan luxe. Naast een kamer voor Claire is er ook nog een babykamer, die toen nog in volle opbouw was, want Maxime is momenteel zwanger van haar tweede kindje. Voor ze terug met haar hoofd tussen de pampers, melkflesjes en babyvoeding duikt, is het eerst nog tijd voor wat ontspanning. De Meilandjes trokken daarom naar Curaçao waar ze momenteel genieten van een welverdiende familievakantie.

Bikinifoto


Zwanger of niet zwanger, op zo’n paradijselijk eiland moet je natuurlijk een bikinifoto nemen, dacht Maxime. Ze poseerde bij een palmboom in een wit badpak waar haar babybuik(je) mooi in uitkomt. Op het beeld is duidelijk te zien dat de Nederlandse hoogzwanger is. Een van haar volgers kon het dan ook niet laten om als grapje te reageren: ‘Maxi Meiland’, als verwijzing naar haar naam uiteraard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maxime is uitgerekend voor eind september. Claire wordt eind deze zomer dus grote zus. Het koppel maakte eerder het geslacht van hun ongeboren kindje al bekend met een heuse gender reveal party.  Er komt opnieuw een meisje bij de Meilandclan.

Het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ is vanaf maandag 30 augustus te zien op de Nederlandse televisie. Waarschijnlijk zullen wij de avonturen van Martien en co niet veel later ook opnieuw op Play5 kunnen volgen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '