https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© (c) Diederd Esseldeurs/Het Nieuwshuis

En dat ziet er minstens even schitterend uit als Maries verlovingsring!

Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie geven huwelijksfeest in Portugal

Jolien Meremans

Eerder deze zomer gaven Bazart-frontman Mathieu Terryn (27) en Marie Wynants elkaar al het jawoord. Ze kozen er toen voor om dat bijzondere moment in intieme kring te vieren. Het grote trouwfeest ging afgelopen weekend onder de Portugese zon door. En dat zag er al minstens even schitterend uit als Maries verlovingsring.


Sinds vorig jaar pronkt Marie Wynants met een joekel van een verlovingsring rond haar vinger. Mathieu Terryn vroeg haar tijdens een reisje door Sri Lanka ten huwelijk. ‘Ze heeft ja gezegd’, schreef hij toen bij een foto van hun tweetjes op een strandhanddoek. ‘Ik weet nog niet precies wanneer we zullen trouwen. Maar het zal ergens in 2021 zijn, net na de zomer’, vertelde de zanger niet veel later op de radio. Uiteindelijk stapten de twee midden in de zomer al in het huwelijksbootje: op 9 juli.

Schitterend feestje


Hun huwelijksfeest stelde het pasgetrouwde koppel nog even uit. Dat vond dit weekend plaats in Portugal en in het bijzijn van familie en vrienden. In de Instagram Stories van zowel Mathieu als Marie – check haar kleed! – waren we getuigen van een schitterend (strand)feestje. Dat leek te beginnen met een ceremonie, waarna de gasten met hun voetjes onder tafel schoven. De dag werd in stijl afgesloten door dj Faisal die duidelijk iedereen aan het dansen zette.

Op de guestlist stonden ook enkele bekende gasten. Zo waren onder anderen Kat Kerkhofs, Oscar and the Wolf-frontman Max Colombie, dj John Noseda, Charlotte de Witte en Kevin Janssens van de partij. Die laatste was trouwens ook al aanwezig tijdens hun huwelijk.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by John Noseda (@johnnoseda)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content