Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

'I'm freaking out', aldus Lucy over haar nieuwe rol op Instagram.

WOW: ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale krijgt hoofdrol in ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’

We berichtten eerder al over ‘Katy Keene’, de nieuwe spin-off van hitserie ‘Riverdale’. Maar dat Lucy Hale, bekend van haar rol als Aria in de zeven seizoenen van ‘Pretty Little Liars’, de hoofdrol gaat vertolken, is een nieuwtje. De actrice maakt het nieuws zelf bekend met een dankbare post op haar Instagrampagina.


‘I’m slightly freaking out’, schrijft Lucy Hale op Instagram. De ‘PLL’-actrice mag de hoofdrol vertolken in ‘Katy Keene’. Deze aanstormende serie is gebaseerd op de Archie-comics waar ook ‘Riverdale‘ en ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ uit voortkwamen. Klinkt als goed materiaal om te bingewatchen, niet?

https://www.instagram.com/p/Bu4dBdugU9D/

Warm en onafhankelijk personage


Er komen steeds meer weetjes over ‘Katy Keene’ aan het licht. De serie vertelt het verhaal van vier jonge twintigers waaronder Katy, gespeeld door Lucy Hale, en zangeres Josie McCoy, een rol die weggelegd is voor Ashleigh Murray. Zij kroop voor ‘Riverdale’ eerder al in de huid van de ambitieuze Josie. Camille Hyde, Lucien Laviscount, Jonny Beauchamp en Julia Chan zullen de cast van ‘Katy Keene’ vervolledigen.

Wat weten we nog meer over Katy? Ze is een kleurrijke, warme en onafhankelijke twintiger die werkt als shopadviseur in een warenhuis. Net als alle andere personages is ze vastberaden om in het veelbelovende New York City haar dromen na te jagen. Uiteraard gaat dat gepaard met de nodige struggles.

Wanneer de serie juist zal verschijnen, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '