Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik heb me vier maanden praktisch opgesloten.'

Louise uit ‘Temptation Island’: ‘Na mijn deelname balanceerde ik op de rand van een depressie’

Terwijl VIJF volop op zoek is naar lustige lovers voor een deelname aan ‘Temptation Island’, doet ex-kandidate Louise Coffyn in Dag Allemaal een boekje open over haar leven na het programma.

Louise Coffyn zagen we in ‘Temptation Island’ (semi) aan de zijde van Marvin. Het koppel zorgde voor behoorlijk wat ophef in het programma en was telkens the talk of the town – euh, island. Maar de 23-jarige Louise bleek na haar deelname aan de realityshow toch een serieuze opdoffer te krijgen.

 

‘Ik balanceerde op de rand van een depressie’, vertelt Louise in Dag Allemaal. Door al het drama dat zich tijdens de opnames van ‘Temptation Island’ afspeelde, zat ze bij terugkeer naar België al vrij diep. Toen daarna de eerste roddels dat Louise en Marvin niet écht verliefd waren, de kop opdoken, werd het haar allemaal net wat te veel.

 

‘In mijn ogen hadden Marvin en ik zeven maanden lang gewoon een relatie’, vertelt Louise. ‘We zagen elkaar bijna dagelijks, dus ik was ervan overtuigd dat wat we hadden, ook iets voor Marvin betekende.’ Bovendien kwam Louise op dat moment overal in het nieuws. ‘Ik mocht van mijn ouders zelfs niet meegaan naar een begrafenis van een goede kennis, omdat ze bang waren dat alle aandacht naar mij zou gaan. Ik voelde me zo buitengesloten.’

 

Ondertussen lekte online ook een sekstape van Louise, wat de hele situatie alleen maar erger maakte. Daarnaast verliepen haar examens slecht en zag ze ook nog een jobaanbieding aan haar neus voorbijgaan. Louise voelde zich steeds slechter en probeerde haar stemming daarna te controleren met homeopathische middelen. Daarnaast spoorde Kirsten, haar medekandidaat uit ‘Temptation Island’, haar aan om gewoon door te bijten.

 

Louise lijkt nu door haar zware periode heen te raken. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek, ‘Waar het hart van vol is’. ‘Alles neerpennen werkt voor mij heel therapeutisch’, laat Louise weten. Daarnaast zou ze ook aan de beterhand zijn ‘door een bijzonder iemand’. Een nieuwe relatie, dus, maar daarover wilt Louise momenteel nog niet te veel kwijt: ‘Hij maakt mij gelukkig en geeft me weer wat vertrouwen in mannen.’ Wat haar dan toch een happy ending geeft.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '