Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© pexels & unsplash

Ben of ken jij zo iemand?

9 dingen die je herkent als je graag lang op het toilet zit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sommigen houden hun toiletbezoekjes liefst zo kort mogelijk, terwijl anderen úren kunnen besteden in het kleinste kamertje. Ben of ken jij iemand die graag lang op het toilet zit? Dan zullen deze negen dingen ongetwijfeld een belletje doen rinkelen.

Je smartphone is je wingman

Je neemt altijd, maar dan ook altijd je gsm mee naar het toilet. Je vrienden en familie weten dan ook dat als ze je smartphone niet meer zien liggen, je zeker het komende halfuur niet terugkeert van het kleinste kamertje.

Gsm vergeten? Dan maar gebruiksaanwijzingen lezen

Als je je gsm toch vergeet, probeer je je op een andere manier bezig te houden door bijvoorbeeld de gebruiksaanwijzingen of etiketten te lezen van alle producten die binnen je bereik staan op het toilet of in de badkamer. Of je neemt een strip of een boek mee.

Een moment van rust

Sommige dagen kunnen enorm hectisch zijn. Iedereen heeft iets nodig van je, komt iets vragen en er lijkt wel geen einde te komen aan alle klusjes op die ellelange to-dolijst. Je tijd op de pot is dus het enige momentje van de dag dat niemand, maar dan ook niemand je komt lastigvallen. Peuters, kleuters en huisdieren helaas niet meegerekend.

Hallo, goeie ideeën

Terwijl heel wat mensen hun geniale ideeën krijgen tijdens het sporten, douchen of vlak voor het slapengaan, werkt jouw brein het best op het toilet. Plots heb je eindelijk de oplossing voor een probleem waar je al wekenlang mee worstelt of kom je op de proppen met een initiatief dat je sowieso een loonsverhoging oplevert op je werk.

Geklaag en gezaag van je omgeving

Jammer genoeg kan niet iedereen jouw me-time op het toilet appreciëren. Je krijgt dan ook voortdurend de vraag van je lief of vrienden ‘waarom je in godsnaam zo lang op toilet blijft zitten’, ‘dat het asociaal is’ en ‘wat je daar allemaal uitsteekt’.

Je toilet = je minikantoortje

Het toilet is eigenlijk je minikantoortje of toch alleszins een heel productieve plek. Je hebt eindelijk tijd om je bestie een sms’je terug te sturen, die mail van je collega te beantwoorden, het saldo van je bankrekening te checken, een aantal potentiële Tinderdates naar rechts te swipen of door de nieuwssites te scrollen.

Niets gaat boven je eigen porseleinen pot

Als je terugkomt van je vakantie ben je blij dat je weer in je eigen bed kan slapen, maar ook dat je terug op je eigen ’troon’ kan plaatsnemen. Mijn thuis is waar mijn Stella toilet staat.

Het is het ideale toevluchtsoord

Als je op een familiefeestje zit waar er vervelende vragen worden gesteld of op een event waar het je net iets te druk wordt, dan is het heerlijk om even te kunnen verdwijnen in het kleinste kamertje.

Enige nadeel? Slapende voeten

Minutenlang in diezelfde houding zitten, resulteert soms in slapende voeten of rode afdrukken van je ellebogen op je bovenbenen. Er zit niets anders op, dan nóg wat langer te blijven zitten tot je weer gevoel hebt in je tenen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '