Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze neemt ook de rol van uitvoerend producent op zich.

Lana Condor speelt hoofdrol in nieuwe komische Netflixserie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We hebben op 12 februari, net op tijd voor Galentine’s Day, een date met Lara Jean Covey en Peter Kavinsky, want dan staat de derde én laatste film ‘To All The Boys: Always and Forever’ op Netflix! Gelukkig moeten we Lana Condor daarna niet lang op ons scherm missen. De actrice heeft namelijk de hoofdrol gescoord in de nieuwe Netflixserie ‘Boo, Bitch’.


Volgens een tweet van Netflix gaat de serie ‘Boo, Bitch‘ over een laatstejaarsstudent aan de middelbare school die na jaren het op veilig te spelen beslist om een episch leven te gaan leiden. Alleen ontwaakt ze de volgende ochtend en komt ze erachter dat ze nu een spook is. In de nieuwe Netflix Original speelt Lana Condor de hoofdrol van die tiener. Ze neemt ook de rol van uitvoerend producent op zich.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens Variety bestaat de komische reeks uit acht afleveringen van telkens een halfuur. Voor de rest is er nog weinig bekend over de nieuwe serie. Zo werden de rest van de cast en een releasedatum nog niet bekendgemaakt. Er zijn ook nog geen beelden. Wij zijn alvast razend benieuwd!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '