Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Haar outfit says it all

Kim Kardashian toont zich voor ’t eerst na haar overval en ze ziet er niet als zichzelf uit

Dat de overval in Parijs waarvan Kim Kardashian begin deze maand slachtoffer werd haar leven zou veranderen, is al even duidelijk. Kim bleef sindsdien van alle sociale media, liet zich niet meer zien aan paparazzi en zou besloten hebben minder open te zijn met informatie over haar leven. Maar gisterenavond gaf ze dan toch een teken van leven door naar buiten te stappen voor frozen yoghurt met haar beste vriend Jonathan Cheban. Al was ze niet haar fabulous zelve.

Geen make-up, geen broek

Het is heel onwaarschijnlijk dat Kim K geen paparazzi had verwacht tijdens haar uitje, dus we kunnen ervan uitgaan dat het haar gewoon weinig kon schelen hoe ze op de foto zou staan. Helemaal oké natuurlijk, maar absoluut niet wat we van haar gewoon zijn. De normaal van top tot teen gestylede Kardashian had een oversized sweater en badslippers aangetrokken en droeg amper make-up. Haar broek was ze helemaal vergeten. De donkere kringen onder haar ogen zijn eveneens veelzeggend.

 

Kim Kardashian overval

 

Zussen Kourtney en Khloé zeiden in aparte interviews al dat Kim 'is not doing well' sinds de overval en dat het moeilijke tijden zijn voor de familie. Haar verschijning bevestigt dat nu.

 

Kim Kardashian overval

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '