https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat denk jij: baby bump of food baby?

Khloé Kardashian lijkt op deze foto toch écht een baby bump te vertonen

Zijn ze het of zijn ze het niet? Anderhalve maand na die gekke week waarin gezegd werd dat Kylie, Khloé en Kourtney een baby verwachten, zijn we nog niet veel wijzer. Kourt kunnen we ondertussen waarschijnlijk wel schrappen (zij ontkende het gerucht), maar in het geval van de andere twee gaan we het steeds meer geloven. Zeker na deze Instagramfoto van Khloé.

Baby bump?


De voorbije weken werden we overspoeld door foto’s van Khloé en Kylie die voor wel heel baggy kledij kozen, zogezegd om een beginnend buikje te verbergen, of die dat buikje net tentoonspreidden wanneer ze eens voor iets strakker gingen. Wij vonden het vooral veel heisa om niets. Zelfs met een vergrootglas zag je nauwelijks enige welving in de superstrakke buiken van de twee dames en wijde kleding kan je anno 2017, een tijd waarin oversized gewoon een trend is, amper een bewijs noemen. Maar de foto die Khloé afgelopen weekend met haar volgers deelde, die kunnen we niet zomaar naast ons neerleggen.

Oké, voor een gewone Vlaamse vrouw zoals jij en ik is de ronding die we hier bij Khloé zien amper een buikje te noemen. Een kleine food baby misschien, dat opgeblazen gevoel waarmee je blijft zitten na een (zalig) bezoekje aan de frituur. Maar wij zijn Khloé Kardashian niet. Khloé traint minstens twee keer per dag – ‘s ochtends en ‘s avonds – en heeft de hakstrakke buikspieren om het te bewijzen. Die toonde ze trouwens recent nog op Instagram, toevallig (of niet) in de week waarin de geruchten over een zwangerschap de ronde begonnen te doen.

En dan nog iets: als Khloé Kardashian gewoon een food baby had op de dag van de shoot – wat mogelijk is – zou ze die dan niet laten fotoshoppen? We weten allemaal dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje airbrush en weet ik wat allemaal. Misschien heeft ze er bewust voor gekozen haar baby bump zo te laten op de foto, omdat ze zoiets moois niet wilde verbergen? Of misschien is ze helemaal niet zwanger en is ze met onze voeten aan het spelen voor aandacht, dat kan ook natuurlijk. Je weet nooit met de Kardashians…

Wat denk je?


We komen er niet uit. Wat denk jij: preggers of niet?


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer Kardashian:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content