https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @hannecarry__

'Al die zorgen zijn een beetje voor niets geweest'

K3 verovert alweer duizend (kinder)harten

Afgelopen weekend begonnen Hanne, Klaasje en Marthe aan hun allereerste show met hun drietjes. En heel eerlijk? De meisjes hadden toch wat gezonde kriebels in hun buik. 

Logisch, toch?! De K3'tjes begonnen zaterdag aan hun nieuwe tour in Flanders Expo Gent. Voor de allereerste keer kwamen de fans écht alleen voor Hanne, Klaasje en Marthe. 'De eerste show was wel spannend', vertelt Marthe. 'Het was lang geleden dat we nog in zo'n grote zaal hadden gestaan en het publiek kwam echt voor ons nu. Maar ik ben wel trots op onze eerste show.'

 

'Je weet wat het met je doet, maar toch was ik zenuwachtig. Gaan de mensen het wel goed vinden? Gaan ze onze nieuwe liedjes kennen en meezingen? Maar al die zorgen zijn een beetje voor niets geweest', vertelt Klaasje. 

 

Slapeloze nachten

 

Hanne had geen last van slapeloze nachten. Maar ze was wel al om zes uur klaarwakker. 'Ik moet dat nog eens vragen aan Axana en ik moet dat nog eens zingen. Ik had wel echt héél veel zenuwen.'

 

Afgelopen weekend had de rosse van K3 nog iets bijzonders te vieren. Zondag deelde ze een superschattige foto met haar vriend op Instagram. 'I fell in love with you because of the million things you never knew you were doing.' Schattig! Ja, lieve papa's, Hanne is al zes jaar van 't straat. 

 

 

I fell in love with you because of the million things you never knew you were doin #6jaarsamen #stillgoingstrong #topteam #topkerel #myhappyplace #liefde

Een foto die is geplaatst door E VERBRUGGEN OFFICIAL (@hannecarry__) op

 

Terug naar de show. Voor de meisjes was het hun eerste theatershow met z'n drieën. Vorige keer, met Karen, Kristel en Josje, verliep het allemaal wat rustiger maar nu moesten ze anderhalf uur op het podium staan. 'We moesten ons deze keer snel omkleden en dan terugrennen naar het podium', vertelt Klaasje.

 

'Vorig jaar hadden we het geluk dat we af en toe konden afwisselen. Tijdens een hele lange medley konden wij dan even naar het toilet of iets drinken. En nu blijft het maar doorgaan, maar dat is goed want zo blijf je scherp', voegt Hanne daar aan toe. 

 

Lichtgevende jurk

 

Voor de gelegenheid kregen de K3-jurkjes een make-over. 'Er zitten vanaf nu 450 lampjes in elke regenboogjurk en dan zit er ook nog een batterij aan onze rug', legt Klaasje uit. 

 

Maar de meisjes genieten gewoon van elke show. 

 

 

Enthousiaste fans

 

De fans zijn nog altijd enthousiast over de nieuwe meisjes. Ook manager Kristel zag dat alles goed was. Ja, die K3-magie is nog steeds aanwezig! 

 

 

Genieten van de #k3show #Gent #Trots #Topteam!

Een foto die is geplaatst door Kristel Verbeke (@kristelverbeke) op

 

 

Het was perfecK3show

Een foto die is geplaatst door Julia(@vanmormelgem) op

 

 

Proficiat Hanne, Klaasje & Marthe! Geweldige show! #k3show

Een foto die is geplaatst door Femke Vanhoucke (@femkevanhoucke) op

 

 

Bron: Showbizz TV

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content