Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @eatprayphoto

En wij dan? :-(

Justin Bieber zingt ‘My Girl’ voor Selena in intieme sfeer

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Het zal je maar overkomen. Je zit rustig te wachten in de lobby van je hotel en plots komt Justin Bieber binnengewandeld, neemt plaats achter de piano en begint casual een intiem concertje op te voeren. En dan komt plots Selena Gomez binnengewandeld...

Fotografe Lindsey Cavanaugh maakte het bovenstaande mee. Nadat Selena binnenwandelde, trakteerde Justin haar op een ware serenade op de tonen van 'My Girl'. Dreams coming true... Nu ja, onze dromen, coming true bij Selena.

 

We hadden de indruk dat zowel de liefde als de vete tussen Biebs en Selena al wel een tijdje bekoeld was. En nu? Nu weten we niet meer wat we moeten denken. Zijn de vlammen der liefdesvuur weer aan het oplaaien? Of zijn de twee nu best friends?

 

We hebben er voorlopig nog geen antwoord op. We weten alleen dat we verdorie jaloers zijn op Selena. Wij willen ook Justins girl zijn. We fantaseren alvast over ons innig oogcontact met Justin terwijl hij bezingt dat wij zijn girl zijn. Heaven on earth:

 

 

A video posted by lındsey (@eatprayphoto) on

 

 

Een tijdje voor 'My Girl' wandelde Justin de hotellobby in en begon hij met enkel zijn stem en een piano in de aanslag, intieme akoestische covers van zijn eigen songs te brengen.

 

 

A video posted by lındsey (@eatprayphoto) on

 

 

Voor de critici onder ons: ja, het was echt Justin. Gelukzak Lindsey (links naast Justin) beweert zelfs dat deze foto door Selena genomen werd:

 

 

A photo posted by lındsey (@eatprayphoto) on

 

 

 

 

 

Meer celebnieuws? Deze negen celebs vonden de ware liefde in een fan. Kendall Jenner zegt vaarwel tegen haar zwarte lokken. En deze voetballer is de meest sexy man van 2015 volgens People's Magazine.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '