Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ze heeft ook een hekel aan de term 'happy single'

Josje: ‘Mannen stappen niet vaak op me af’

Een openhartige Josje Huisman in de Nederlandse ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. De Nederlandse presentator vroeg zich af hoe het de zangeres vergaat na K3. 

De presentator merkte ondeugend op dat de nieuwe K3 wel op erg korte tijd het succes van de originele groep evenaarde. 'Voel je je zo niet wat vervangbaar?', vroeg hij.

'Ik voel me niet alleen vervangbaar,' zei een lachende Josje, 'ik bén vervangbaar.'

 

Dat de nieuwe K3 zo'n succes heeft, vond ze niet eens een verrassing. Maar ze is best gelukkig met haar nieuwe leven. 'Was jij de kinderen niet zat?', vroeg Lex.

'Nee joh, hoe kom je daarbij?', zei Josje.

 

'Het is wel fijn dat ik minder "geleefd" word', ging ze verder. Er wordt veel minder voor me gedaan. Dat is soms wat lastig, maar ik heb nu een bepaald soort vrijheid terug.'

 

De liefde

Om af te sluiten vroeg de presentator of Josje een verandering voelde in haar liefdesleven, nu ze het K3-zijn af was. Of ze een ander soort mannen aantrok.

 

'Daar merk ik niet echt verschil in', zei Josje. 'Maar het gebeurt niet vaak dat mannen op me afstappen.' De presentator verklaarde dat mannen haar zien als een sterke vrouw, wat hen intimideert, maar Josje bleef bescheiden en liet zich er niet over uit.

 

'Je bent een happy single?', vroeg de presentator.

'Nou, dat vind ik een vreselijke term, maar ik ben een gelukkig mens, ja.'

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '