Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Annika Wallis/Red Bull/Photo News

De Q-dj beviel op 21 april, een maand vroeger dan gepland.

Dj’s Jolien Roets en Hakim Chatar zijn ouders geworden van een zoontje

Jolien Roets is vorige week bevallen van een zoontje. De Q-dj en haar vriend Hakim Chatar deelden woensdag het leuke nieuws op Instagram. Ze kozen voor de naam Idris.


Volgens de dokter zou Jolien en Hakims baby pas in mei dag komen zeggen, maar dat was buiten Idris Mehdi Chatar gerekend. ‘Met evenveel gevoel voor drama als z’n mama en even weinig geduld in het verkeer als z’n papa, stellen wij u voor aan Idris Mehdi Chatar’, schrijft Roets op Instagram bij enkele fotootjes van de baby. ‘Geboren op 21.04.21, zo een 30 dagen te vroeg, maar nu al helemaal Hot-N-Fun’, vervolgt ze, met een verwijzing naar het radioprogramma dat ze presenteert op QMusic.

Hakim, ook dj en erg geliefd om z’n grappige Instagrampagina, deelde het nieuws op zijn manier.

Via QMusic laten Jolien en Hakim weten dat Idris Mehdi het goed stelt. Hij meet 48 centimeter en weegt 3 kilogram. De kersverse ouders genieten volop van de geboorte van hun zoontje. ‘Zo voor de eerste keer ouder worden doet wel echt iets met een mens’, zegt Roets. ‘Op dit moment sukkelen we ons heerlijk door de eerste dagen en lachen we veel. En Idris is een prachtige, kleine prins.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '