Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

De acteur deelde een superschattige foto van de kleine spruit.

HOERA: Johan Heldenbergh is opnieuw papa geworden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Johan Heldenbergh (52) is voor de vierde keer papa geworden. De acteur verwelkomde samen met zijn vrouw Fien Mombaerts hun eerste kindje samen.


Er is een kleine babyboom gaande in BV-land. Niet enkel Nathalie Meskens, Natalia en Matteo Simoni verwachten hun eerst boeleke, ook Johan Heldenbergh werd opnieuw trotse papa. Voor de acteur is het zijn vierde kindje. Hij heeft al een tweeling Cosmo en Jona en een dochter Tita met zijn ex-vrouw Joke Devynck. Het bekende showbizzkoppel ging in 2013 uit elkaar, en Johan vond een jaar later opnieuw de liefde bij Fien Mombaerts.

De twee tortelduifjes stapten in de zomer van 2018 in het huwelijksbootje en snoerden zo alle critici de mond. Fien is  met haar tweeëndertig lentes namelijk twintig jaar jonger dan Johan, maar dat laten ze duidelijk – en terecht! – niet aan hun hart komen. Deze zomer kondigden ze aan dat ze hun allereerste kindje samen verwachten.

Prachtige naam


Het koppel wachtte vol ongeduld op de komst van hun kleine spruit, en op 23 oktober was het dan eindelijk zover. Johan postte gisteren de eerste foto van hun kindje, en dat schattige gezichtje doet je ongetwijfeld smelten! Het is een jongetje en het kreeg de prachtige naam Wolf.

‘Sluit je dochters op’, schreef een dolblije Johan bij de foto op Instagram van zijn slapende zoontje. Niet veel later deelde hij een tweede foto, als bedankje voor de vele gelukswensen die Fien en hij kregen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '