Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De reünie waar we allemaal op zaten te wachten...

AANDACHT AANDACHT: Jennifer Aniston heeft vanaf nu een Instagramaccount en haar allereerste foto is epic

Herlinde Matthys

The gram heeft er een nieuwe gebruiker bij, en wat voor een! Niemand minder dan Jennifer Aniston heeft eindelijk een account op het populaire socialmediaplatform.


Instagram werd net nóg een tikkeltje interessanter, want vanaf nu kunnen we via deze weg ook Jennifer Aniston volgen. De actrice, beter bekend als Rachel Green uit de immens populaire serie ‘Friends’, zette net haar eerste stapje op het socialmediaplatform.

Gigantische glimlach


One small step for a (wo)man, but a giant leap for mankind.’ Oké, da’s misschien een beetje overdreven, maar we zijn enthousiast dat we nu een van onze favoriete actrices ooit op de voet kunnen volgen. Haar allereerste post is alleszins een schot in de roos!

Jen – zo mogen we haar noemen volgens haar Instagrambeschrijving: ‘My friends call me Jen‘ – deelde namelijk een selfie samen met de voltallige cast van ‘Friends’, of toch de hoofdrolspelers. We zien naast Jennifer (Rachel) ook David Schwimmer (Ross), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), Lisa Kudrow (Phoebe) en Courteney Cox (Monica) met een gigantische glimlach poseren voor de zalige foto. Het is de reünie waar we allemaal op zaten te wachten.

‘Nu zijn we ook vrienden op Instagram’, schreef ze als caption en ze volgde én tagde haar collega’s. Behalve Matthew ‘Chandler’ Perry, want hij is nu de enige die niet actief is op Instagram. Met ‘Hi Instagram’ sloot ze haar eerste bericht af. Wel hallo Jennifer! Na amper een uurtje op the gram had ze al bijna 150.000 volgers, inclusief wij natuurlijk! En dat aantal blijft maar aandikken. We kijken nu al uit naar haar volgende post, en we zijn duidelijk niet alleen. Enkele bekende sterren reageerden enthousiast op haar virtuele ‘komst’. Zo schreef Reese Witherspoon: ‘YASSS. Welkom op Instagram!’.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '