Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

Het nieuws werd nu officieel bevestigd!

JAAAA: er komt een derde ‘Sex and the City’-film

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Eerder deze week was het nog onduidelijk, maar nu werd officieel bevestigd dat we Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda binnenkort weer op het grote doek mogen aanschouwen. De  derde 'Sex and the City'-film wordt in 2017 gedraaid. Hoera!

De tweede 'Sex and the City'-film kreeg meer negatieve dan positieve reacties, maar dat weerhoudt de makers er niet van om er nog een nieuwe te maken. Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda kunnen dan ook rekenen op een gigantische trouwe fan base.

 

Onzeker

 

Niet alle actrices stonden meteen te springen voor een derde film van de populaire serie. Naar verluidt was Sarah Jessica Parker niet tevreden over de verhaallijn van haar ondertussen meer volwassen personage Carrie Bradshaw.

 

Iedereen akkoord

 

Nu werd bevestigd dat er al delen van het scenario herschreven werden en dat alle actrices de verhaallijn goedkeurden. In de zomer van 2017 zouden ze de derde 'SATC'-film beginnen draaien. Wanneer de film exact in de zalen komt, is nog onduidelijk. Kunnen wij alvast ergens een zeteltje reserveren? Na langer dan zeven jaar op onze kin te moeten kloppen, is de nood om onze vier beste vriendinnen weer te bewonderen zéér hoog.

 

via GIPHY

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '