Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De gelijkenis met Angelina Jolie is treffend!

Is dit de nieuwe vlam van Brad Pitt?

De redactie

In Hollywood gonst het van de geruchten dat Brad Pitt zijn oog heeft laten vallen op een 21-jarige actrice. Als je de Britse Ella Purnell ziet, begrijp je meteen waarom mensen dat zouden denken: ze lijkt sprekend op Angelina Jolie.


Het is al een jaar geleden dat Brangelina de wereld schokte met de aankondiging van hun scheiding. Het nieuws lijkt nu pas echt door te dringen tot onze gebroken harten. Terwijl fans nog altijd hopen op een verzoening, lijkt het erop dat beiden verdergaan met hun leven.

Eerder wisten we je al te vertellen dat Angelina Jolie aan het daten is met de steenrijke Elon Musk. Nu blijkt ook Brad Pitt zijn hart verloren te hebben, zo wordt toch beweerd in Hollywood.

https://www.instagram.com/p/BY_-3fgnMvI/?taken-by=ella_purnell

The lucky lady is volgens bronnen van In Touch Weekly de Britse actrice Ella Purnell. We begrijpen de geruchten maar al te goed bij het zien van de brunette. Ze heeft grote ogen en volle lippen die je zo doen denken aan Brads ex-vrouw. De 21-jarige lijkt niet alleen op een jongere Angelina Jolie, ze speelde in 2014 zelfs haar jongere versie in de Disneyfilm Maleficent.

Ella ontkent de geruchten


Brad zou helemaal in de ban zijn van haar talent en looks, maar Ella spreekt de geruchten tegen op Twitter. Naar eigen zeggen heeft ze de 53-jarige acteur nooit ontmoet. Ze zweert het zelfs op haar moeders leven.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hiermee is kous af, althans dat zou je denken. Volgens dezelfde bronnen wilde Brad Pitt haar heel graag strikken als de hoofdrolspeelster in de nieuwe serie ‘Sweetbitter‘ die hij zelf produceert. Dat deel van het verhaal lijkt te kloppen, want amper een dag nadat ze de relatiegeruchten ontkende, Tweette Ella het nieuws over haar kersverse rol in de serie.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

To be continued?

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '