Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Jamilla Baidou

Krijgt Jamilla haar Facebookpagina met 157.000 volgers terug?

Internetsensatie Jamilla Baidou (23) trekt naar Amerika: ‘Zuckerberg, ik wil mijn Facebookpagina terug’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Jamilla Baidou was tot voor kort de beheerster van haar zeer populaire eigen Facebookpagina met meer dan 157.000 volgers. Daarop postte ze zo'n 500 video's. Haar Facebookpagina werd haar inkomen. Tot Facebook haar pagina verwijderde. Jamilla gaat haar pagina nu eigenhandig weer opeisen... in Amerika.

De flamboyante Jamilla Baidou heeft er genoeg van. Zoveel is duidelijk. Nadat haar Facebookpagina met meer dan 157.000 volgers door een banale virtuele ruzie met een andere pagina werd verwijderd door Facebook zelf, probeerde Jamilla meermaals om Facebook in België te contacteren, zonder succes. Haar nieuwe Facebookpagina haalt amper 42.000 volgers en Jamilla wil koste wat het kost haar oude pagina terug.

 

'Als Facebook niet naar Jamilla komt, komt Jamilla naar Facebook.' Met die woorden kondigde Jamilla maandag haar reis naar Silicon Valley aan. Jamilla is dan ook van plan om bij Mark Zuckerberg himself te gaan eisen om haar Facebookpagina weer online te zetten.

 

Als je de expressieve Stabroekse niet kent van Facebook, herken je haar misschien wel van de talentenjacht 'The Voice van Vlaanderen'. Daar schopte Jamilla het in 2014 tot in de finale.

 

Je kan Jamilla's reis volgen via de vlogs die ze op haar nieuwe Facebookpagina plaatst. Wij zijn alvast benieuwd naar de afloop van haar reis!

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '