Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG Media

'Ik heb heel wat keuzes gemaakt waarvan ik niet wist hoe ze zouden uitpakken.'

Ibe lanceert nieuwe single ‘Dark Maze’, over de start van zijn carrière

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na ‘Perfect Storm’, ‘Table of Fools’ en ‘Control’ lanceert ‘The Voice’-winnaar Ibe nog een nieuwe single. ‘Dark Maze’ is nu via verschillende streamingkanalen te beluisteren.


De achttienjarige Ibe heeft op z’n jonge leeftijd al heel wat bereikt. Zo won hij in 2019 ‘The Voice‘, stond hij afgelopen zomer op Rock Werchter, mocht hij een MIA voor ‘Beste Doorbraak’ in ontvangst nemen en nu brengt hij zijn vierde single uit.

Dark Maze‘ gaat over hoe hij de waanzinnige start van zijn zangcarrière zelf heeft ervaren. ‘Ik beschrijf hoe ik mijn carrière, en dan vooral de start ervan, tot nu toe heb beleefd. Voor mij was dat in de eerste plaats een heel waanzinnige periode’, vertelt de zanger vandaag in Het Laatste Nieuws.

Debuutalbum


Volgens Ibe was alles cool en nieuw, maar had hij ook vaak het gevoel dat hij in het duister tastte. ‘Ik heb heel wat keuzes gemaakt waarvan ik niet wist hoe ze zouden uitpakken. Zo besliste ik om vorig jaar mijn schooljaar niet af te werken en wel op Rock Werchter te gaan spelen.’ Zijn gevoelens en gedachten daarover heeft Ibe nu dus in een nieuw lied gegoten. Dit is trouwens nog lang niet het laatste wat we van hem horen. Hij is namelijk van plan om, wanneer hij afgestudeerd is, verder te werken aan zijn debuutalbum.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '