https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Aagje en haar kersverse echtgenoot Denis hebben al een dochter van drie, Noa.

HOERA: ex-topatlete Aagje Van Walleghem is opnieuw zwanger

Heuglijk nieuws voor ex-gymnaste Aagje Van Walleghem: samen met haar kersverse echtgenoot Denis Goossens (beiden 28) verwacht ze een tweede kindje. Het koppel heeft al een dochter van drie, Noa. 

2016 is al een voorspoedig jaar geweest voor Aagje Van Walleghem. De 28-jarige ex-gymnaste is momenteel te zien in het VIER-programma 'Eeuwige Roem', binnenkort brengt ze haar boek 'Veerkracht' uit én in juni trouwde ze met de liefde van haar leven, ex-polsstokspringer Denis Goossens.
 

Eerste keer prijs

Het was ook toen dat het kindje werd verwekt. 'Tijdens onze huwelijksnacht was het meteen raak', verklapt Denis deze week in Story. Al kan Aagje zich er maar bitter weinig van herinneren. 'Ik was een beetje dronken', lacht ze. 

Tijdens onze huwelijksnacht was het meteen raak.

Als alles goed gaat, bevalt de ex-topatlete op 2 april. Het geslacht kennen ze nog niet, 'maar ik heb zo'n voorgevoel dat het een jongen wordt', aldus Aagje. 
 

Aagje Van Walleghem

Adoptiekindje uit Brazilië

Na hun tweede kindje zou het koppel graag adopteren. 'Liefst een Braziliaans kindje, zoals Aagje', zegt haar echtgenoot. 'Maar het moet financieel en administratief haalbaar zijn. De procedures zijn lang.'

Noa zegt elke ochtend goeiemorgen tegen Aagjes buik.

Dochter Noa (3) is alvast in de wolken dat ze grote zus wordt. 'Op school kan ze er niet over zwijgen en elke ochtend zegt ze goeiemorgen tegen Aagjes buik', vertelt Denis. Cuuute! 

 

Nog meer nieuws uit de Vlaamse showbizz:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content