Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

De 31-jarige actrice beviel afgelopen donderdag al van de kleine spruit, maar besloot het nieuws nu pas te delen op Instagram.

HOERA: Hilary Duff verwelkomt haar tweede kindje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Heuglijk nieuws ten huize Duff en Koma, want het gezin is vanaf nu met z’n viertjes! Jawel, Hilary Duff verwelkomde afgelopen donderdag haar tweede kindje, en dat nieuws deelt de 31-jarige actrice nu zelf in een schattige post op Instagram.


‘Dit kleine wonder heeft ons hart volledig gestolen!’ schrijft de trotse mama onder het kiekje op Instagram waarop we een eerste blik kunnen werpen op hun kersverse dochtertje Banks Violet Bair. De actrice beviel blijkbaar afgelopen donderdagmiddag al van de kleine spruit, maar besloot het nieuws nu pas te delen met haar bijna elf miljoen volgers.

Magisch


Hilary beschrijft de komst van haar tweede kindje als absoluut magisch. De 31-jarige actrice heeft al een superschattig zoontje, Luca Cruz (6), uit een vorige relatie. Het is dus het eerste kindje met echtgenoot en Amerikaans muzikant Matthew Koma. Ook hij deelde het kiekje van zijn trotse gezin op Instagram. ‘We verwelkomen een mooie dochter, een klein zusje en een beste vriendin voor het leven’, klinkt het bij Matthew.

A touch of pink


De muzikant bevindt zich naar eigen zeggen helemaal op ‘Cloud Ten’, en dat mag je letterlijk nemen. De trotse papa besloot gisteren dan ook zijn haren volledig roze te kleuren om de komst van zijn dochtertje extra ‘in de verf te zetten’. Een tikkeltje gewaagd als je het ons vraagt, maar wel een schattig gebaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '