Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© NEW YORK, NY - February 26: Harry Styles is seen on February 26, 2020 in New York City. (Photo by JNI/Star Max/GC Images)

Ook andere artiesten spraken zich al uit over strengere wapenwetten.

Harry Styles doneert opbrengst tour aan organisatie voor verantwoord wapenbezit

Margo Verhasselt

De Britse zanger Harry Styles (28) heeft geld gedoneerd aan het ‘Everytown for Gun Safety Support Fund’, een organisatie die ijvert voor verantwoord wapenbezit in de Verenigde Staten. De gift van de zanger komt na het bloedbad op een school in Uvalde van afgelopen dinsdag.

‘Net als jullie allemaal ben ik enorm aangedaan door de recente schietpartijen in Amerika, met als dieptepunt de schietpartij op de Robb Elementary School in Texas’, schreef de zanger op Instagram. ‘Tijdens onze Noord-Amerikaanse tour zullen we samenwerken met Everytown, de organisatie die zich hardmaakt om wapengeweld te beëindigen.’

Harry zal daarbij niet alleen geld doneren, maar zich ook inspannen om de standpunten van de organisatie zoveel mogelijk waar te maken. Concertorganisator Live Nation gaf daarnaast ook al aan dat ze een miljoen dollar zullen doneren.

Ook Jack White, Brandon Flowers, Taylor Swift, Madonna en Olivia Rodrigo spraken zich al uit over het belang van strengere wapenwetten.

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '