https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @haileybaldwin

Ze verwijderde de tweet wel kort daarna...

Hailey Baldwin over huwelijk met Justin Bieber: ‘Ik ben nog niet getrouwd!’

Herlinde Matthys

Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin stapten gisteren volgens verschillende bronnen in het geheim in het huwelijksbootje. Hailey ontkent deze geruchten nu op Twitter: ‘Ik ben nog niet getrouwd!’


Justin Bieber (24) en Hailey Baldwin (21) zijn sinds midden juli verloofd. Bieber vroeg de blondine op vakantie in de Bahama’s ten huwelijk. De twee kennen elkaar al járen en waren vroeger ook al een paar keer een stelletje, maar nu is het dus serieus. Hailey loopt rond met een joekel van een verlovingsring en de twee zijn sindsdien onafscheidelijk.

Hun onverwachte verloving kwam voor velen als een grote shock, want stiekem hoopten de meesten – wij ook – dat Justin uiteindelijk toch voor zijn jeugdliefde Selena Gomez zou kiezen. Het Jelena-tijdperk lijkt voorgoed over en uit, zeker toen het stelletje donderdag gespot werd in de rechtbank van New York waar ze volgens verschillende bronnen hun huwelijkscertificaten ophaalden.

Mevrouw Bieber


Dit huwelijk is even onverwacht als hun verloving, want Hailey en Justin waren van plan om pas in 2019 hun ja-woord aan elkaar te geven. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People ‘veranderden de twee plots van gedachten’. Op de ceremonie en het grote feest is het wél nog even wachten. Justin kocht onlangs voor een slordige 5 miljoen dollar een nieuwe villa in Canada waar de festiviteiten zullen plaatsvinden.

Dit goede nieuws verspreidde zich natuurlijk als een lopend vuurtje en het jonge koppeltje kreeg van overal ter wereld gelukswensen. Hailey viel volledig uit de lucht en ontkende de geruchten gisterenavond via Twitter. ‘Ik begrijp waar de speculaties vandaan komen, maar ik ben nog niet getrouwd!’, schreef het model. Ze droegen ook geen huwelijksringen als ze gisteren samen op straat werden gespot.

Het vreemde is dat Hailey die tweet later opnieuw verwijderde. Volgens People zijn de twee dus wel degelijk getrouwd voor de wet, maar beschouwt het model dit niet als een officieel huwelijk. Ze wil voor hun familie en vrienden én God haar geloften uitspreken, en pas dan zal ze zichzelf beschouwen als mevrouw Bieber.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content