Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De foto die het koppel deelde is om van te smelten.

Gigi Hadid en Zayn Malik verwelkomen hun allereerste kindje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Heuglijk nieuws ten huize Hadid en Malik, want Gigi en Zayn zijn de trotse ouders geworden van hun allereerste kindje. Zowel het topmodel als de ‘Dusk Till Dawn’-zanger deelden een schattige foto op Instagram en laten weten helemaal verliefd te zijn op hun kleine wonder.


Bijna een week geleden dropte Gigi nog een paar throwbackfoto’s op Instagram van toen ze 27 weken ver was in haar zwangerschap. ‘Time flew‘ schreef ze toen, wat fans deed vermoeden dat het niet lang meer zou duren voor ze haar allereerste kindje zou verwelkomen. En dat heuglijke moment is nu daar. Gigi maakte zonet zelf bekend op Instagram dat ze de trotse mama is geworden van een gezond meisje. Dat deed het topmodel aan de hand van een zwart-witbeeld waarop we zien hoe de kleine spruit haar ieniemienie handje rondom de duim van Zayn wikkelt. Het bijschrift leert ons echter wel dat Gigi afgelopen weekend al beviel, maar naar een exacte datum alsook naar een naam is het voorlopig nog gissen.

‘Ik probeer onder woorden te brengen hoe ik me voel op dit moment, maar dat lijkt onmogelijk’, klinkt het bij kersverse papa Zayn. Ook hij deelde een soortgelijk kiekje met zijn fans waarbij hij vertelt hoe overdonderd hij is over de komst van zijn dochter. ‘De liefde die ik voel voor dit piepkleine mensje is groter dan ik kan bevatten. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen delen‘, aldus Zayn.

Intieme momenten


Dat de kersverse ouders de naam en de geboortedatum van hun kleine spruit nog even voor zich houden, mag eigenlijk geen verrassing zijn. Hoewel Gigi anders heel actief is op sociale media, hield ze haar baby belly gedurende de hele zwangerschap uit de spotlight en verbleef ze samen met haar familie op de boerderij van Yolanda Hadid. Een bewuste keuze, want het topmodel wilde zo niet alleen de druk vermijden om dingen te delen, maar wilde zo ook haar platform voor ‘belangrijkere’ zaken gebruiken gezien de hele coronacrisis en de anti-racismeprotesten. Een terechte beslissing, maar dat neemt niet weg dat we reikhalzend uitkijken naar die eerste foto van de liefdesbaby. Keep you posted!

Meer babynieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '