Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Frontback app

Heel handig dat mijn iPhone een camera voor- en achter heeft. En hoe chill zou het zijn als ik ze tegelijkertijd kan gebruiken? 


Lucky me: er is een nieuwe app die een foto kan maken met je voor-en achterkant camera! Deze nieuwe gratis app is de Frontback app en je kunt de twee foto’s in één afbeelding delen.

How to use:

Als de eerste foto is gemaakt, heb je nog 5 seconden voor je selfie. Zorg er dus voor dat je er met je (spaghetti) duckface er goed op staat ;-). Als je niet tevreden bent, kun je gewoon weer een nieuwe maken. Maar oh wacht: ik begin steeds meer dingen te ontdekken: de 5 seconden timer kan ook uit. Phew!

Nog een mooie ontdekking: je kunt de camera’s zo instellen dat je selfie bovenaan komt en de foto met de voorkant van de camera onderaan. Even testen:Net een maskertje in m’n haar gedaan met deze awesome producten. Ik vind het wel een selfie waard ;-).

Ben je tevreden over je foto? Dan kun je ‘m delen via Facebook, tumblr, iMessage, Instagram of Twitter.

Drake concert en selfies

Ik ben naar het concert van Drake gegaan, even kijken hoe deze app werkt bij een concert.Oh em gee! Een selfie met Drake. M’n droom is uitgekomen!Ik wilde nog een selfie met Drake maken, maar al die mobieltjes. GREAT.

In ieder geval vind ik dit een leuke app, met veel mogelijkheden. Ik denk dat ik ‘m vaker ga gebruiken, vooral omdat het straks weer lekker weer wordt. Download ‘m zelf ook en laat me weten wat jij van deze app vindt!

Partner Content

' ' ' '