Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maar ze was wel zeven jaar ouder!

FOTO’S: de body double van Lindsay Lohan in ‘The Parent Trap’ kon écht haar tweelingzus zijn

Wie heeft 'The Parent Trap' nu géén tien keer gezien, toch? De tweede meest geniale film van losbandige Lindsay – na 'Mean Girls', duuh – is één van die klassiekers die je opnieuw en opnieuw kan bekijken en die je altijd met een goed gevoel achterlaat. En met de vraag of de toen nog jonge Lohan dan heel de tijd tegen de lucht moest praten wanneer ze het zogezegd tegen haar tweelingzus – maar eigenlijk tegen zichzelf – had. Het antwoord is nee, daarvoor was er natuurlijk een body double. En we hebben haar op beeld.

Laat ons het verhaal nog even schetsen: Annie en Hallie, een identieke tweeling, worden vlak na hun geboorte van elkaar gescheiden omdat hun ouders uit elkaar gaan. Op een kamp ontmoeten ze elkaar, beseffen ze dat ze zusjes zijn en besluiten ze van plaats te wisselen. Uiteindelijk slagen ze erin hun ouders terug samen te krijgen en leven ze nog lang en gelukkig.

 

7 jaar oudere Erin

 

Lindsay Lohan vertolkte beide hoofdpersonages, aangezien zij geen tweelingszus heeft, maar ze kreeg daarbij de hulp van een zekere Erin Mackey. Erin, die zeven jaar ouder is dan Lohan, was Lohans body double en het was dan ook haar hoofd dat je ziet wanneer het volledige gezicht van Annie of Hallie niet te zien is in de film. Logischerwijs moesten de twee actrices dan ook erg op elkaar lijken en dat was zeker het geval. Ze zouden zo zusjes kunnen zijn!

 

The Parent Trap

The Parent Trap

The Parent Trap

 

Succesvol op Broadway

 

The Parent Trap

 

Bijna twintig jaar later – yup, twintig – is Erin erg succesvol op Broadway, waar ze onder andere een hoofdrol in de musical 'Wicked' speelde en awards won voor haar geweldig stem. Ondertussen zou ze waarschijnlijk ook niet meer ingehuurd worden om LiLo's evenbeeld te spelen. Gelukkig voor haar…

 

Lindsay Lohan

 

 

Meer throwbacks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '