Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Emoji’s die we altijd al fout gebruikten

We ademen emoji's. Ze zijn dé manier om ons kleurrijk en helder uit te drukken. Maar interpreteren we ze wel op de juiste manier? Nope. Deze emoji's gebruikten we altijd al fout. (Dat strontje zou hier goed passen)

Emoji fout gebruiken

Neen, deze emoji gebruik je niet om je dagelijks schietgebedje aan te kondigen of om 'praise the lord' te roepen. Het zijn gewoon de handen van iemand die iets te vieren heeft. Een beetje Regi die zegt 'Waar zijn die handjes?'.

 

Emoji fout gebruiken

'OMG, she didn't' en deze emoji gebruikten we wel vaker samen in een sms'je. Een uitdrukking van pure shock. Blijkt dat dit ventje gewoon halfluid wil uitbeelden. Niet stil, niet luid, maar halfluid. Euh, weird much.

 

Emoji fout gebruiken

Hét gezicht van awkward situaties. Blijkt dat het gewoon een supergelukkige emoji is.

 

Emoji fout gebruiken

Vaak gebruikt bij grapjes of om 'just kidding' te zeggen. FOUT! Deze emoji heeft gewoon de beste pizza van z'n leven gegeten en wil zijn appreciatie tonen.

 

emoji fout gebruiken

Deze emoji gebruiken we zelden of niet. Wat is dat eigenlijk? Wij gingen het opzoeken in unicode – een lijst met alle emoji's en hun betekenis – en blijkt dat deze emoji sleepy is. Say what? En wat is die druppel dan? Een vliegende snottenbel? Een nachtelijke huilbui?

 

Emoji fout gebruiken

Deze emoji gebruiken we om te zeggen: ben ik niet amazing en zie ik er niet fabulous uit? Dé emoji voor trotse madammekes dus. De waarheid is ontluisterend: dit is gewoon een behulpzame juffrouw aan de helpdesk.

 

Emoji fout gebruiken

Tot slot: deze emoji staat niet voor love you. Maar – wait for it – voor Flair loves you!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '