Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Een emotioneel moment!

SNIF: deze ‘Élite’-acteurs nemen afscheid van hun personage

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Als er al een vierde seizoen van ‘Élite’ komt, het werd namelijk nog niet officieel bevestigd door Netflix, zullen heel wat van onze favoriete personages niet terugkeren. Netflix heeft zopas een video gelanceerd waarin enkele acteurs afscheid nemen.


Als we ons op de laatste scène van het derde seizoen baseren, zullen Itzan Escamilla, Claudia Salas, Georgina Amorós, Miguel Bernardeau, Omar Ayuso en Áron Piper terugkeren naar de privéschool. Op het einde zagen we namelijk Samuel, Rebeka, Cayetana, Guzmán, Omar en Ander terug op Las Encinas. Of daar dan ook nieuwe personages aan toegevoegd worden, valt nog af te wachten.

Afscheidsvideo


En die speculatie bevestigt ook een afscheidsvideo die Netflix op YouTube heeft gedeeld. Daarin we zien hoe een deel van de cast op de laatste opnamedag afscheid neemt van hun personage. Ester Expósito, Danna Paola, Álvaro Rico, Mina El Hammani en Jorge López zullen dus al zeker niet meer terugkeren als er een nieuw seizoen komt.

Zo vertelt Ester aan Carla dat ze een fantastisch personage en vrouw is, dat ze graag zoals haar zou zijn en dat ze van haar houdt. Over zijn personage Valerio heeft Jorge het volgende te zeggen: ‘Als hij zo blijft verder doen, zal hij zijn weg vinden, want hij heeft de kracht en het potentieel. Maar als hij valt, zal hij herboren worden als een feniks.’ Ook Mina heeft een boodschap voor de persoon die ze drie seizoen lang gespeeld heeft. Bekijk de emotionele video zelf hieronder!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '