Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Waarom doet haar personage Stefanie zo geheimzinnig?

EINDELIJK: Jasmijn Van Hoof maakt morgen haar comeback in ‘Familie’

't Is zover: morgenavond verschijnt Stefanie Coppens weer op ons televisiescherm. Patrick viert morgen zijn verjaardag, en plots staat zijn kleindochter Stefanie achter hem. Dat wordt sowieso een emotioneel weerzien. 

Een jaar geleden vertrok actrice Jasmijn Van Hoof op wereldreis. Hierdoor moest ze haar rol in 'Familie' tijdelijk achter zich laten. Maar morgenavond is ze eindelijk terug te zien in onze favoriete serie. 'Een jaar is lang, maar er is gelukkig weinig veranderd op de set. In de verhaallijnen daarentegen is er bijzonder veel gebeurd de voorbije maanden. Veel nieuwe personages en verrassende wendingen. Het heeft even geduurd vooraleer ik volledig was bijgebeend', vertelt ze. 

Gelukkig heeft Stefanie haar vader Benny en vake Patrick nog. 

 

Familie

© VTM

 

Maar waarom keert Stefanie terug naar huis? Waarom doet ze zo geheimzinnig? En waarom maakt ze eerst een tussenstop bij haar mama in Nederland? 'Bij haar terugkeer zal wel snel blijken dat ze iets met zich meedraagt, waar ze niet meteen over wil praten. Er staat haar nog heel wat te wachten', verklapt de actrice. 

Op termijn zal Stefanie in een spannende en zelfs enge situatie terechtkomen. 

 

Als dat maar goed afloopt… 

 

Familie

© VTM

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '