Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zijn Lars en Marie een match made in heaven?

YAY: Lien Van de Kelder maakt vanavond eindelijk haar intrede in ‘Familie’

Echte 'Familie'-fans zitten alweer af te tellen naar klokslag 20 uur voor de laatste aflevering van de week. Vanavond krijgen we ein-de-lijk de geheimzinnige Marie Devlieger in levenden lijve te zien. Yep, na die mysterieuze foto en dat skypegesprek zitten wij vol ongeduld af te wachten...

Spanning ten top in 'Familie'. Vanavond is Lien Van de Kelder voor de allereerste keer te zien op de werkvloer van Fashion. Voor de serie kruipt de actrice in de huid van Marie Devlieger, een zakenvrouw die in het verleden een wild avontuurtje beleefde met CEO Lars Dewulf. 'De band tussen Lars en Marie zal zich niet echt op zakelijk vlak afspelen, maar wel op relationeel vlak', vertelt Lien. 

Marie woont in Londen en ontmoette Lars eerder toevallig als friends with benefits. 

Lars die houdt van vrouwelijk schoon? Dat klinkt ons alvast bekend in de oren. Maar hoe hun relatie zal evolueren is nog een groot vraagteken. Valt Lars als een blok voor de zachte zakenvrouw of worstelt hij nog te hard met zijn gevoelens voor Veronique? Gelukkig krijgen we vanaf vanavond stilaan antwoorden op al onze vragen. Oef! 

 

Lien

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '