https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © getty

De zangeres zal aan de zijde van onder meer Henry Cavill en Samuel L. Jackson spelen in 'Argylle'.

Dua Lipa (25) heeft haar allereerste filmrol beet

Herlinde Matthys

Je kent haar van hits zoals ‘Don’t Start Now’, ‘Physical’ en ‘New Rules’ en binnenkort kan ze ook een filmtitel toevoegen aan haar indrukwekkende cv. Dua Lipa (25) gaat namelijk acteren en de zangeres heeft haar allereerste rolletje beet.


Heel wat artiesten ruilen hun geliefde podium al eens graag in voor een filmset. Denk maar aan Lady Gaga en Jennifer Lopez die naast een klok van een stem ook een sterk staaltje kunnen acteren. Dua Lipa gaat deze sterren achterna, want de zangeres heeft haar allereerste filmrol beet. Ze zal meespelen in de nieuwste spionagethriller van regisseur Matthew Vaughn, die je kan kennen van de ‘Kingsman‘-films.

Indrukwekkende cast


De prent zal ‘Argylle‘ heten en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ellie Conway dat binnenkort gepubliceerd wordt. Matthew las een proefdruk en was naar eigen zeggen enorm onder de indruk. ‘Ik vond het de meest ongelooflijke en originele spionagefranchise sinds de boeken van Ian Fleming uit de jaren 50. Dit gaat het spionagegenre opnieuw uitvinden’, zei Matthew in een statement. Het verhaal gaat over de beste spion ter wereld, Argylle, die een wereldwijd avontuur aangaat. Deze film zal trouwens de eerste in een reeks van drie zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De opnames van de film gaan in augustus van start in Europa. Het is nog niet duidelijk welk rolletje Dua Lipa precies zal spelen. Wat wel vaststaat, is dat ze het gezelschap krijgt van een indrukwekkende cast waaronder Henry Cavill (‘The Witcher’), Samuel L. Jackson (‘Pulp Fiction’), Bryan Cranston (‘Breaking Bad’), Bryce Howard (‘Jurassic World’), John Cena (‘Fast & Furious 9’) en Catherine O’Hara (Shitt’s Creek’). Dua zal trouwens ook de titelsong van de film inzingen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content