Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pairi Daiza

De Beste Zoo van Europa wordt ongetwijfeld een felbegeerde werkplaats in 2019!  

DROOMJOB: Pairi Daiza zoekt 200 mensen om hen te versterken voor het nieuwe seizoen

Chloë Foubert

Altijd al in een magische omgeving willen werken omringd door talloze dieren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het dierenpark Pairi Daiza is namelijk op zoek naar een hele nieuwe lading talenten om hen te versterken voor het nieuwe seizoen: van tijdelijke werknemers tot studenten. Jawel, de hashtag #droomjob is hier zeker op zijn plaats…


De Beste Zoo van Europa is op zoek naar talloze profielen. Denk daarbij aan horecamedewerkers en ticketverkopers, maar ook onderhoudstechniekers  en schoonmakers. Het zou gaan om zo’n 200 openstaande vacatures, maar de kans dat die nog toenemen, is erg groot. Pairi Daiza lanceert dit jaar namelijk twee grote projecten. Zo kan je binnenkort niet alleen een nieuw gebied ontdekken met beren, poema’s en elanden, maar ook slapen tussen de dieren. Dat betekent dat het dierenpark ook op zoek is naar extra krachten om dat heuse hotel mee uit te bouwen.

Waag je kans!


Klinkt dit nu al als het paradijs op aarde voor jou? Schrijf je dan snel in voor de jobdagen via deze link, want vorig jaar reageerden zo’n duizend mensen op de vacatures. De vereisten zijn bovendien erg duidelijk: je beschikt over goede wil, een gezonde dosis hulpvaardigheid en vooral een stralende glimlach. Oh en je moet uiteraard beschikbaar zijn van april tot november 2019 en van 14 december tot 5 januari 2020. Jawel, het dierenpark zal voor het eerst ook zijn deuren openen in de kerstperiode. Dat betekent drie weken extra dierenplezier bovenop het normale seizoen. Studenten moeten wel nog even geduld hebben, aangezien de aanwerving voor hen pas later dit jaar van start gaat. Succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '