Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kedeng kedeng!

DROOMJOB: dit bedrijf betaalt je om samen met een vriend(in) Europa rond te reizen

Ben jij het grijze weer in ons Belgenlandje ook zo beu als koude pap? Dan is deze vacature misschien wel de oplossing voor je probleem. National Rail zoekt namelijk een nieuwe werknemer die samen met een vriend(in) doorheen Europa wil reizen met de trein. En het loonbriefje is niet mis!


Een nieuw jaar, een nieuwe job? Dat zou zo maar eens van toepassing kunnen zijn na het lezen van de volgende vacature, want National Rail – de Britse spoorwegmaatschappij – is op zoek naar een Chief Adventure Officer. Deze titel klinkt misschien niet echt aantrekkelijk, maar dat is de job zeker en vast wel!

De Chief Adventure Officer wordt betaald om met een speciale treinkaart doorheen heel Groot-Brittannië en de rest van Europa te reizen. Het salaris? Maar liefst 10.000 pond. En dat is nog niet het beste van het verhaal, want als je zin hebt, mag je per trip een vriend(in) meenemen.

Voorwaarden


Sollicitanten moeten tussen de 16 en 25 jaar oud zijn en iets van filmen kennen. Tijdens je reis moet je namelijk al je avonturen vastleggen op een vlog. Zie jij dat helemaal zitten en wil jij je kans wagen om als Chief Adventure Officer bij National Rail aan de slag te gaan? Stuur dan voor 11 februari je kandidatuur op. Good luck!

https://giphy.com/gifs/movie-girl-dream-10nk4sUT9foG2c

 

Bron: Cosmopolitan


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '