Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube @Itchyfeetz

De zanger brengt samen met Nick en co een van hun allergrootste hits.

ZIEN: Drake vergezelt Backstreet Boys op podium

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De Backstreet Boys zijn bezig met hun DNA World tour en hielden afgelopen weekend halt in Toronto. Ze stonden daar heel even met zes op het podium, want voor een van hun grootste hits kregen ze het gezelschap van niemand minder dan Drake.

De Backstreet Boys reizen momenteel de wereld rond met hun DNA World Tour. Wij moeten nog heel even wachten voor we nostalgisch kunnen meezingen met de allergrootste hits van onze favo boysband allertijden, want ze zakken pas op 10 november af naar ons Belgenlandje. Afgelopen zaterdag traden ze op in Toronto en introduceerden ze heel even hun ‘zesde bandlid’.

Toffe anekdote

Tot grote vreugde van het enthousiaste publiek klom Drake, die afkomstig is uit de Canadese stad, op het podium. De zanger vertelde een toffe anekdote uit zijn jeugdjaren. Hij was op z’n dertiende tot over zijn oren verliefd op een meisje dat hem totaal niet zag staan. Op zijn bar mitswa vroeg zijn crush hem plots toch ten dans, en dat was op de hit ‘I Want It That Way’ van de Backstreet Boys. ‘Het was de eerste keer dat ik het gevoel had dat ik cool kon zijn’, aldus Drake.

Hij voegde er nog aan toe dat hij de hit ‘een van de beste liedjes aller tijden vindt’ en zei ook nog terloops: ‘Als ze me nu maar kon zien’, waarna hij zich strategisch tussen de bandleden plaatste om samen op te treden. Drake had duidelijk de tijd van zijn leven en gooide er zelfs nog enkele dansmoves tussen. Howie slaagde er zelfs in een klein stukje van een van Drakes hits ertussen te zingen. Epic!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zowel Drake als Backstreet Boys deelden een fragment van dit unieke moment op sociale media. De zanger voegde er een hilarische caption aan toe en de band geeft toe dat ze deze versie met hun zesde bandlid eigenlijk beter vinden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '