Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis,

Dóén vanavond: samen dansen voor Nepal

Vanavond verzamelt de Vlaamse kunstwereld in de Gentse Vooruit. Onder andere dEUS, Kenji Minogue en Wouter Deprez slaan de handen in elkaar en organiseren een benefietavond ten voordele van Nepal. Bel die cinema maar af en tast eens diep in je beugel, want het is voor het goede doel!

Kunst voor Nepal

 

De opbrengst van vanavond gaat integraal naar een paar organisaties die zich inzetten voor Nepalese kinderen. Elk pintje dat je drinkt, elk concert dat je gaat checken en elk boek dat je koopt, helpt de mensen in Nepal dus al een heel eind op weg.

 

Programma

 

Door het grote succes van vanavond is de voorstelling met Wouter Deprez & illustrator Carll Cneut jammer genoeg al uitverkocht. No worries, want er zijn nog zo veel coole dingen te doen!

 

Voor wie er al op tijd kan zijn, is er de boekenstand met gesigneerd werk van Vlaamse en Nederlandse auteurs. Echte kunstlovers kunnen later op de avond ook bieden tijdens de veiling. Cool om eens mee te doen, al was het maar voor € 10. #allebeetjeshelpen

 

Fashionlovers, verzamelt u!

 

De volledige catalogus van de veiling spot je hier. We zien veel kustwerken, tekeningen en memorabilia, maar een kennersoog herkent ook al snel een paar pareltjes uit de Belgische modescène. Aanbieders zijn o.a. Murielle Scherre, Walter Van Beirendonck, Christian Wijnants, Natan, Bruno Pieters, Maureen Declercq, Dirk Van Saene, Diane von Furstenberg en Jo De Visscher. Alleen al voor de fashion people die erop afkomen, wordt het zeker en vast de moeite!

 

Some fine tunes by...

 

Headliners van de avond zijn het jazzensemble Nordmann, Kenji Minogue en dEUS. Een ticket kost amper € 40, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

 

17u00: Boekenstand
19u00 – 20u30: Veiling
20u30 – 22u30: Wouter Deprez & Carll Cneut
21u00 – 21u35: Nordmann

22u00 – 22u35: Kenji Minogue

23u00-00u00: dEUS

 

Kijken wie van je vrienden gaat, kan via het Facebook-event. Tickets en meer info spot je op de website van Vooruit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '