Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke wil jij proeven?

Dit zijn de 10 gekste Oreosmaken

Oreo, het bekende ronde koekje, vind je over de hele wereld in vele verschillende smaken. In België is de keuze eerder beperkt. Wij moeten het stellen met de nieuwe peanut limited edition. Smelt weg of huiver bij de volgende gekke Oreosmaken.

1. Munt

 

Oeps, een stinkende adem? Neem geen muntje of kauwgom. Eet een Oreo. Deze Oreo’s smaken net als jouw tandpasta.

 

oreo mint

 

 

2. Watermeloen

 

Heerlijk, een stukje meloen met een sneetje parmaham. Zou een Oreo met watermeloensmaak ook lekker zijn met wat zoute parmahamtoetsen?

 

Watermeron oreo

 

 

3. SpongeBob

 

Geen nood, deze Oreo’s smaken niet naar een sponsje. Ze staan gewoon helemaal in het teken van SpongeBob SquarePants en zijn vrienden. De crèmevulling kreeg een geel kleurtje en op de koekjes zelf staan figuurtjes uit SpongeBob afgebeeld.

 

Spongebob Oreo

 

 

4. Limoentaart

 

Heb je je ooit afgevraagd hoe een limoentaart tussen twee koekjes zou smaken? Bij Oreo duidelijk wel.

 

limoentaart oreo

 

 

5. Verjaardagstaart

 

Birthday Cake-Oreo’s verschenen in 2012 toen het koekje 100 jaar bestond. Ze bevatten een dubbele laag vanillecrème. In de vulling vind je ook gekleurde hagelslag.

 

Birthday Cake Oreo

 

.

6. Banana Split

 

Laat je niet vangen door de Banana Split-Oreo’s. Je verwacht misschien een simpele banaan- en chocoladecombinatie, maar niets is minder waar: een dubbele laag banaan- en aardbijcrèmevulling tussen een zwart en een gouden Oreokoekje.

 

Banana Split Oreo

 

 

7. Groene thee

 

Oreo’s met groene theesmaak zijn de normaalste zaak van de wereld in China en Japan. Misschien moeten de  makers van Oreo eens kijken naar onze plaatselijke specialiteiten voor een nieuwe limited edition. Enkele voorstellen: speculaas, bier, witloof en Bicky Burger.

 

Green tea Oreo

 

 

8. Marshmallow Crispie

 

Twee gouden Oreokoekjes en een crèmevulling die naar marshmallows smaakt. In dit geval hoef je het niet verder te zoeken.

 

Marhmallow Crispie oreo

 

 

9. Pompoen

 

Gouden Oreo’s met pompoensmaak. Een gemiste kans voor een geslaagde Halloween-limited edition in ons land?

 

Pumpkin Oreo

 

 

10. Halloween

 

Halloween Oreo

 

Neen, helemaal niet. Natuurlijk bestonden er al Halloween-Oreo’s. Alleen smaken ze niet naar pompoen en zie je er figuurtjes van geesten en heksen op staan. De oranje crèmevulling heeft dezelfde smaak als die van de gewone Oreo’s.

 

 

 

 

Sebastien Marien

Partner Content

' ' ' '