Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De foto's kunnen net als in Harry Potter zelfs tot leven komen...

Dit telefoonhoesje print meteen je foto’s af (en maakt er video’s van)

Deel je nog steeds de foto's van je smartphone via e-mail of WhatsApp? Dat wordt nu zó 2015… Prynt is namelijk een smartphonehoesje mét ingebouwde printer, die als het ware je foto's uitspuwt op een soort Polaroidpapiertje. Hebben!

'Storage full'. We kunnen de keren dat deze boodschap op onze smartphone verscheen niet meer bijhouden. Van alles en iedereen nemen we nu foto's zonder ze ooit nog af te printen. Logisch dus dat we ze het liefst allemaal bewaren op onze smartphone. Enter: Prynt, dé oplossing voor dit probleem.

 

Een smartphonehoesje dat meteen je foto's print op een soort van Polaroidpapier. Oké, er bestonden al smartphoneprintertjes maar zeg nu zelf, zo'n externe gadget sleur je liever niet mee op vakantie. Wat een geniaal idee dus om er gewoon een hoesje voor je telefoon van te maken. In ongeveer 30 seconden heb jij van jouw snapshot een tastbaar fotootje gemaakt.

 

Het beste nieuws? Terwijl je vrienden voor de foto poseren, maakt de Prynt-app een zes seconde durende video die gekoppeld wordt aan de foto en opgeslagen wordt in de cloud. Wanneer je met een andere smartphone op de afgedrukte foto richt, scant die de foto zoals een QR-code en speelt de video af. Harry Potter in real life dus een beetje!

 

Je hebt helemaal geen batterijen nodig om je Prynt op te laden. De batterij van je hoesje kan je simpelweg opladen met een USB en de foto's worden geprint door gebruik te maken van thermal technology. Je hebt al een Prynt smartphonehoesje vanaf € 149 en je kan ze hier bestellen.

 

Benieuwd hoe Prynt in zijn werk gaat? Bekijk de video hieronder:

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_F1bAbfxVwDU][/sm-rambla-embed]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '