Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Netflix US & Canada

Verslavend vanaf de eerste minuut

Dit moet je weten over dé serie van het moment: ’13 Reasons Why’

Eind maart kwam ’13 Reasons Why’ uit op Netflix en ondertussen is de serie nog steeds the talk of the town. Wij begrijpen volledig waarom, want na de eerste aflevering ben je meteen verslaafd en kan je niet anders dan verder kijken.

De Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jay Asher en volgt het leven van een groepje tieners. Een van de hoofdpersonages, Clay, krijgt dertien cassettes in zijn bezit die ingesproken werden door zijn klasgenootje Hannah Baker. Op de tapes legt Hannah uit hoe de mensen in haar omgeving een rol gespeeld hebben in haar dood. Door het gedrag van haar leeftijdsgenoten heeft ze namelijk besloten om zelfmoord te plegen, en aan de hand van dertien redenen legt ze uit waarom.
 

Verslavend vanaf de eerste minuut

Elke aflevering luistert Clay naar een van de cassettes en leer je een van hun klasgenootjes beter kennen. Per tape kom je te weten waarom hun acties een invloed gehad hebben op de beslissing van Hannah. Zo krijgen we bijvoorbeeld het verhaal van haar ex-vriendje Justin te horen en ook een van haar vroegere vriendinnen, Jessica, speelt een rol in de gebeurtenissen.

Op het aandeel van Clay is het wachten tot op het einde en dat maakt het net zo spannend. Je wil weten over wie de volgende tape gaat en wat hun rol in verhaal precies is. We gaan verder nog niets verklappen, maar we kunnen jullie wel al vertellen dat de laatste twee afleveringen echt waanzinnig zijn. Check dus snel onderstaande trailer en maak je klaar voor een avondje (of twee) bingewatchen.
 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_JebwYGn5Z3E][/sm-rambla-embed]
 

13 Reasons Why’ is sinds eind maart beschikbaar op Netflix. Maak je weekend dus maar volledig vrij, want zodra je begint te kijken, kan je maar moeilijk stoppen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '