Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dit kan je vandaag allemaal gratis en voor niets doen op onze Flair Shopping Day

Hoera, vandaag is het eindelijk zover: onze vernieuwde Flair Shopping Day vindt plaats in Docks Bruxsel. Zin om te shoppen, te smullen en tal van andere leuke activiteiten te beleven? Zak dan tussen 10u en 18u af naar Brussel!

Trek comfortabele schoenen aan en zet je in de auto of spring op de trein naar Docks Bruxsel, want daar kan je op onze Flair Shopping Day duizend-en-één leuke dingen doen zonder een euro te spenderen. Onze centjes zullen we wel in de hippe winkels of in het heerlijke fooddistrict uitgeven.

 

Hallo Flair!

Op de Flairstand kan je terecht voor meer praktische info over de Flair Shopping Day. Je ontmoet er de ­redactie én je kan er cadeautjes komen ophalen.

 

Make-up op maat

Welke kleur lippenstift is ideaal voor jouw teint? Hoe creëer je de perfecte smokey eyes? Deze en andere ­make-upmysteries worden voor jou glashelder na een bezoekje aan onze make-upstand. Laat je er meteen ­opmaken door een professional!

 

Hip kopje

Voor een on-trend kapsel moet je hier zijn! De Flairkappers blazen je haar nieuw leven in en geven je talloze tips en ideeën mee voor thuis. Vlechten, opsteken... ze kunnen het allemaal!

 

De ultieme selfie

Maak een uitgebreide reeks selfies in onze selfiecorners. Je kan zelfs een (kartonnen) hottie kiezen als attribuut.

 

Jij bent de covergirl!

Dé Flairklassieker die je wegens groot succes elk jaar vindt op de Flair Shopping Day! Laat je cover personaliseren met je naam én citaat naar keuze. Share hem en print hem on the spot.

 

Pop-upfashionshows

Dat onze lezeressen top zijn, weten wij al langer. Ze zijn zelfs model voor één dag met Docks Bruxsel als catwalk. Laat je verrassen door werve­lende modeshows op onverwachte ­locaties. Flairs modeteam stelde De Allerbeste Outfits samen, die je ook met­een in de winkels kan scoren.

 

DIY

Kom langs op onze DIY-stand en get creative. Ook voor mensen met twee linkerhanden!

 

Lees hier alles over onze Flair Shopping Day.

 

Flair Shopping Day

Partner Content

' ' ' '