Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pinterest

Een driepoot

Dit is de man met de meest kolossale piemel ter wereld

Volgens een grootschalig internationaal onderzoek bij meer dan 15.000 mannen, blijkt dat de gemiddelde penis in erectie 13,12 cm lang is. In slappe toestand gaat het om 9,16 cm. Niets in vergelijking met wat voor een knoert de Mexicaanse Roberto Esquivel Cabrera tussen zijn benen heeft hangen.

Dat Donald Trump maar oplet met zijn Mexicaanse muur. Eén welgemikte swing met Roberto's stormram van een flieter, en die ligt omver. Al is zijn vleeshomp best wel teer: de man moet zijn halve meter mannelijkheid inbinden als een Ardeense salami, omdat hij anders te veel tegen zijn benen schuurt.

 

Piemel

 

Volgens artsen is Roberto's pielemuis geen aangeboren verschijnsel. Dr. Jesus David Salazar Gonzalez: 'Hij [Roberto] is geobsedeerd met de lengte van zijn penis. Als tiener zat hij zijn penis voortdurend te stretchen door er gewichten aan te hangen.'
 

via GIPHY

 
Volgens een scan blijkt zijn eigenlijke klepel slechts 18 cm lang te zijn. Groter dan gemiddeld, maar lang niet zo spectaculair als de halve meter die hij beweert te hebben. Waar komen die andere 30 cm dan vandaan? Allemaal voorhuid, zo blijkt.
 
Roberto is niet in staat om seks te hebben, maar droomt toch van een baan in de porno-industrie. 'In de VS zijn er erg veel vrouwen', zegt de man in een interview met Barcroft TV. 'Er zal er wel één zijn waar ik in pas.'
 
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
 
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '