Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© WeHeartIt

Jaaaa, zijn we weg?

Disneyland Paris krijgt twee nieuwe attracties in 2017

Confetti en champagne, Disneyland Paris blaast volgend jaar 25 kaarsjes uit en viert dat met twee nieuwe attracties in het Star Wars-universum. Meteen een excuus om in 2017 nog eens een tripje te boeken naar het populaire pretpark.

Als je grote fan bent van Disneyland Paris en er ongeveer elke twee jaar een bezoekje brengt, zal je ongetwijfeld heel erg blij zijn dat het pretpark voor z'n 25e verjaardag, op 26 maart, twee nieuwe attracties en magische shows zal onthullen.

 

Op het programma: de wereld van Star Wars krijgt twee nieuwe, futuristische attracties, waaronder Star Tours: The Adventure, een nieuwe 3D-attractie die je laat reizen door het sterrenstelsel en laat  interageren met de helden uit de saga. Ook de Space Mountain krijgt een totaal nieuwe look en wordt de Star Wars Hyperspace Mountain, een intergalactische reis aan boord van de schepen van de TIE fighters en onder de dreiging van een Star Destroyer.

 

Kers op de taart? De volledig nieuwe Disney Stars on Parade en verschillende nieuwe shows, zoals Mickey Presents: Happy Birthday Disneyland Paris en The Shining Princess Waltz die een reünie zal houden met Belle, Aurora, Assepoester en hun collega-prinsesjes. Daarnaast is er ook nog de Disney Illuminations, een avondshow met talrijke special effects. Bon, wij hebben alvast een excuus om volgend jaar het kind in onszelf naar boven te halen in Disneyland Paris.

 

disney

 

Bron: Glamour

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '