Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Echt, na 3 keer dragen al?

Deze 5 dingen was je waarschijnlijk niet vaak genoeg

Ja, wij zijn propere meisjes. Maar deze 5 dingen wassen we allemaal waarschijnlijk niet vaak genoeg. Oepsie. Tijd om daar verandering in te brengen.

1. Jeans

Een jeansbroek zou je na 4 of 5 keer dragen in de wasmachine moeten stoppen. Ook al is er geen enkel vlekje te bespeuren. Binnenstebuiten gedraaid en op een koud programma komt ze er terug als nieuw uit. Aha, dat wist ik niet.

 

Shop: 12 x bootcut jeans

 

2. Beha

Eigenlijk mag je je beha niet meer dan twee keer na elkaar dragen. Anders verliest ie z'n vorm. Oeps. Je wast je beha idealiter na 3 of 4 keer dragen met de hand (met een zachte detergent). Heb je daar geen tijd voor? Dan was je je beha in een zakje in de wasmachine. Stop beha's nooit in de droogkast maar droog ze plat.

 

De manier waarop jij je beha sluit, zegt iet over jou

 

3. Lakens

Eén keer per week zou je je lakens moeten wassen. En eén keer per week zou je dus het bedopmaakgevecht moeten ondergaan. It's a hard knock life.

 

4. Matras

Neen, je hoeft je matras niet in de wasmachine te proppen. Elke 6 maand moet je wel de bovenkant stofzuigen. Zijn er vlekken op de matras? Probeer ze dan met een stoffenshampoo te verwijderen.

 

5. Handtas

Je handtas gaat overal met je mee. In de tram, op toilet, bij de dokter, op de grond,… Als je erover nadenkt: jakkes. Wrijf elke week de buitenkant en het handvat van je handtas af met een desinfecterend doekje.

 

Lees ook

5 efficiënte work-outs waar je lichaam écht baat bij heeft

HOTSPOTS: 5 van de leukste verwenadresjes in Gent

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '