Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Play4 komt met ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, maar dan voor iedereen en naast het televisiescherm!

TIP: in ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ quizzen jij en je team erop los

Evi Van Houdt

Heb je altijd al eens in de studio van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ willen zitten? Of droom je ervan om de vragen van Erik Van Looy op te lossen? Dan is dit je kans, want Play4 komt met een gloednieuw concept naast het televisiescherm: ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’. En daar kan jij je nu voor inschrijven!

Schuim jij met je vrienden ook alle café- en schoolquizzen in de buurt af? Of is het tijd om jullie quizervaring naar een nieuw niveau te tillen? Dan heb je geluk, want in ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ quiz je met z’n vijven in het echt tegen een ander team in de typische ‘De Slimste Mens’-rondes: 3-6-9, open deur én zelfs de gevreesde puzzel. Maar ook met enkele nieuwe rondes wordt het vuur je aan de schenen gelegd. En nee, jullie hoeven geen BV’s te zijn om mee te doen!

Quizmasters

Al betekent dat niet dat er geen bekend volk zal rondlopen. De deelnemers worden namelijk op de rooster gelegd door verschillende quizmasters uit de ‘De Slimste Mens’-geschiedenis. De winnaars van elke voorronde spelen geen finale, maar veroveren wel meteen een ticket voor de grote finale op 16 december.

Daar zullen ze een laatste keer strijden en met een beetje geluk de officiële oorkonde van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ ontvangen van Erik Van Looy himself.

De eerste voorrondes vinden plaats vanaf vrijdag 20 oktober, elke vrijdag- en zaterdagavond in het Play Zuid-gebouw in Antwerpen. De finale wordt op dezelfde locatie gespeeld op zaterdag 16 december. Inschrijven kan hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '