Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: josjecoos

Vaarwel prinsessenhaar!

De schaar erin: Josje is haar extensions al beu

Tijdens de finale van ‘K3 zoekt K3’ ging Josje Rapunzel achterna en koos ze voor wel héél lange extensions. Lang heeft het sprookje niet geduurd want het ex-K3’tje heeft nu al de schaar in haar blonde lokken gezet.

Josje stond de afgelopen weken wel vaker in de spotlight. Tijdens ‘K3 zoekt K3’ kreeg de blonde vaak wat extra aandacht. Even terzijde: voelt jullie vrijdagavond nu ook zo leeg aan nu het progamma gedaan is?

Zo droeg ze een jurk van Balmainx H&M voor deze verkrijgbaar was en droeg ze wel een heel opmerkelijke jurk van Moschino. Toch werd niet alleen haar kledingkeuze opgemerkt. Ook haar kapsel kreeg gedurende de show een make-over. Lang heeft Josje niet rondgelopen met haar lange haar en ruilt deze nu in voor een hippe bob.
 

Josje zelf is alvast heel blij met haar keuze. Zo kreeg de foto het onderschrift: 'De week is doormidden en mijn haar ook'. Toch was Josje niet de enige die een metamorfose onderging tijdens de zoektocht naar de nieuwe K3. Ook de kandidates mochten eraan geloven en kregen zo een nieuwe haarkleur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '